Dit eet Hailey Bieber elke dag als ontbijt en het is niet wat je verwacht

Het is voor Hailey Bieber belangrijk om in shape te blijven voor haar modellenwerk. Eerder vertelde ze wel eens over haar dieet die ze volgde en nu verklapt ze wat ze elke dag ontbijt.

Hailey Bieber is gezegend met goede genen, maar ze werkt ook erg hard voor haar lichaam. Het topmodel heeft een genuanceerd dieet en sluit eigenlijk niks uit. Ze eet zo weinig mogelijk vlees, maar vis vindt ze wel erg lekker. Verder eet ze erg gevarieerd.

Daily ontbijt

In een gesprek met het blad ELLE vertelt ze wat haar dagelijkse ontbijt is. Het liefst begint ze haar ochtend door een rondje met haar hond te gaan lopen en een koffie te drinken. Vervolgens is het tijd voor een voedzaam ontbijt. Op een normale dag eet ze vaak iets als eieren of havermout, gezonde eiwitten of een smoothie.

Speciaal

En als ze even wil uitpakken? Dan eet ze een ezechiël English muffin met plakjes avocado, citroen, zout en peper. Hier zitten volle granen in en is daarom bloemloos. Het brood is wat compacter en smaakt nootachtig. Aha! Ga jij dit ontbijt uitproberen?

Bron: Fem Fem / Beeld: Instagram @haileybieber

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer