Dit heeft Sarah van Soelen allemaal aan haar gezicht laten doen

Sarah van Soelen doet in Beau Monde een openhartig interview over haar leven. Ook onthult ze welke ingrepen ze allemaal heeft gedaan en waarom.

Toen Sarah niet lekker in haar vel zat, deed ze er alles aan om door middel van haar uiterlijk haar onzekerheid te verbergen. “Dat pakte alleen niet zo goed uit”, aldus Sarah. Ze deed fillers in haar lippen en jukbeenderen. “Inmiddels valt het best mee toch? De fillers vond ik te heftig, dus die heb ik eruit laten halen”, vertelt Sarah.

De onzekerheid die Sarah had, heeft ze achter zich gelaten. Twee jaar lang is de blondine verslaafd geweest aan coke. Nu is ze weer clean en heeft ze minder behoefte aan uiterlijke veranderingen. Sarah realiseerde zich dat een cosmetische ingreep helemaal niet nodig is om goed in je vel te zitten.

Maar heel af en toe plant Sarah toch een bezoekje in bij de plastische chirurg. “Ik laat de rimpels in mijn voorhoofd weghalen”, onthult ze. Ook heeft de blondine haar borsten laten doen. “Nu ik zelfverzekerder ben en niet meer onzeker word van perfecte plaatjes op Insta, hoef ik niet meer zoveel aan mijn uiterlijk te sleutelen. Ik ben eindelijk tevreden met mezelf.”

Bron: Grazia / Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer