Dit is de échte reden waarom Rachel en Klaas weer uit elkaar zijn

Het management van Rachel Hazes liet zaterdag aan Shownieuws weten dat zij en Klaas Otto uit elkaar zijn. Na een paar dagen reageert ook Rachel op de relatiebreuk.

Hierbij laat ze weten dat de breuk door ‘externe factoren’ komt.

Ontkend

Begin januari verscheen in de story het nieuws dat Rachel en Klaas een relatie zouden hebben. Rachel ontkende het eerst maar twee weken geleden maakte ze toch bekend dat de twee wel samen waren. Ook verscheen een zoenfoto op Instagram, die gemaakt was tijdens een Holland Zingt Hazes-concert. “Geen woorden voor nodig”, schreef Rachel erbij. Drie dagen later plaatste ze nog een foto met Otto, waar ze bij schreef dat ze “de glimlach droeg die hij had veroorzaakt”.

Gehackt

De ex-vriendin van Klaas zou zijn Instagram hebben gehackt. Toen ging het mis. Zij publiceerde allerlei onwaarheden op zijn Instagram en Otto ontkende dat hij samen met haar was. “Dit slaat nergens op. Mijn account is gehackt. Mijn meisje is Rachel Hazes. Bij deze.” Dit liet hij via een post weten.

Afgelopen weekend verscheen er weer een foto van Klaas en zijn ex op zijn account. Daar staat een opmerkelijke tekst bij: “In je leven kan je van alles doen, je kan naar links gaan en je kan naar rechts gaan, je kan elk pad bewandelen, maar als er elke dag op zo’n pad iets mist in je leven en een gevoel van liefde voor iemand, dan moet je toch dat gevoel gaan volgen. En mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia.”

Reactie

Ook heeft Rachel inmiddels zelf een reactie gegeven over de situatie bij Shownieuws. Ze heeft duidelijk gemaakt dat zij en Klaas inderdaad uit elkaar zijn. Ook vertelt ze dat de twee “het echt heel leuk” hebben gehad. “Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overlegd hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan.” Ze vertelt erbij dat ze geen wrok koestert vanwege de situatie. “Jammer dat het zo gelopen is. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk in de toekomst.”

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer