‘Dit is de nieuwe vriendin van Lars Veldwijk’

Na een lange periode van vrijgezel zijn (althans, officieel) is voetballer en bekende Nederlander Lars Veldwijk weer aan de vrouw. Tenminste, zo lijkt het en zo denken fans ontdekt te hebben. Het gaat om iets wat mensen gespot hebben via, hoe kan het ook anders, Instagram.

Lars Veldwijk zal bij de meeste mensen bekend zijn als de ex van. De voetballer heeft namelijk een aantal jaar geleden een relatie gehad met influencer en onderneemster Monica Geuze. De twee hebben zelfs een prachtig kindje, namelijk Zara-Lizzy.

Tekst gaat verder onder de foto.

Maar nu lijkt het erop dat Lars een nieuwe vlam heeft, of in ieder geval aan het ontwikkelen is. In een nieuwe foto die hij vandaag op Instagram plaatste is hij te zien met een heel schattig hondje, die hij in de caption de naam Ice geeft.

Maar wie even goed oplet en de comments doorleest, zoals bekende roddelkoning Fawrynotsawry natuurlijk weer heeft gedaan, ziet dat Lars die naam niet zelf heeft bedacht. Een dame reageert namelijk met ‘Ik wil credits voor deze naam meneer 😂😂😂😂’. En die dame is niemand minder dan…

Lees verder en bekijk foto’s van haar op de volgende pagina.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer