Dit is de nieuwe vriendin van Tony Junior

Tony Junior heeft weer een nieuwe vlam gevonden en iedereen mag het weten! Hij schreeuwt het dan ook van de daken en laat trots zijn nieuwe vriendin aan zijn volgers zien op Instagram.

Found her! Zei hij over haar.

Weer gelukkig in de liefde

Tony Junior, de bekende dj, is weer gelukkig in de liefde. Nadat hij vorig jaar deelnam aan het datingprogramma “De Bachelor”, en een korte romance had met winnares Julia, leek het erop dat er voor hem lange tijd geen sprake zou zijn van echte liefde. Maar dat bleek onjuist, want Tony heeft nu een nieuwe vriendin en hij stelt haar trots aan ons voor.

Bachelor

Voordat Tony Junior zijn nieuwe liefde aan ons voorstelde, was hij al een tijdje op zoek naar ware liefde. Zo was hij vorig jaar de Bachelor in het gelijknamige datingprogramma. Hoewel hij er op dat moment nog niet uitkwam met Julia, de winnares van het programma, was hij wel even gelukkig in de liefde. Helaas duurde dat niet lang en na een paar maanden gingen Tony en Julia uit elkaar.

Tekst gaat door onder de foto.

Still uit The Bachelor

Eerdere relaties

Na zijn breuk met Julia was er voor Tony lange tijd geen sprake van liefde. Hij had wel een relatie met zangeres Maan, maar die hield het niet lang uit. Toch heeft cupido nu raak geschoten en is Tony weer gelukkig in de liefde. Op zijn Instagram-pagina deelt hij nu foto’s van hem en Marjolijn, waaruit duidelijk blijkt dat ze erg gelukkig samen zijn.

Ben je benieuwd naar die foto’s en wie deze nieuwe vlam van Tony precies is? Klik dan snel door naar de volgende pagina!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer