Dit is de opmerkelijke reden waarom Bibi Waylon niet uit huis zet

We weten inmiddels allemaal dat Waylon vreemdging op Bibi terwijl ze zwanger was. Bibi leek hier vrij snel oké mee, tot verbazing van iedereen. Het stel heeft nu twee kindjes samen, maar er is blijkbaar ook een reden waarom Bibi Waylon niet het huis uit kan zetten.

Onvergefelijk

Nadat de geruchten over Waylon die vreemdging op de juicekanalen stond, liet de zanger er geen gras over groeien. Op Instagram plaatste hij een emotionele post. “Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi”, schreef hij. “Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft.”

In een interview met RTL vertelde Waylon dat ze het samen zouden gaan oplossen. Toch kregen veel mensen de vraag waarom Bibi zo snel Waylon had vergeven en waarom ze niet bij hem weggaat. Maar Bibi kan helemaal niet bij haar vriend weg.

Geen plek

Waylon verdient meer dan Bibi. Hij heeft dan ook het huis gekocht waar ze nu samen in wonen in Hilversum. Bibi kocht het appartement dat ze daarvoor huurde in Den Haag. Deze woning wordt op dit moment verbouwd, dus daar kan de YouTuber niet heen. Of Bibi dus weg zou willen bij Waylon of niet, ze kan nu in ieder geval nergens terecht.

Bron: Axed / Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer