Dít is er tussen Julia en Niels gebeurd in het taxibusje

Julia ging tijdens Temptation Island de connectie aan met Niels. Tijdens het laatste kampvuur zorgde Niels nog voor wat opschudding tussen haar en Wouter. Hij vertelde aan Wouter dat wanneer zij samen in het taxibusje zaten, waar geen camera’s draaiden, Julia steeds handtastelijker werd. Dit is wat er toen precies gebeurd is!

In het busje maakte Julia foute grapjes over haar ‘lippen’. Ook kneep ze volgens Niels vaak even in zijn been. “Niels lijkt niet bang te zijn voor reus Wouter en biecht op dat Julia een grens over is gegaan”, schrijft De Telegraaf daarover. “Altijd in het busje als ze wist dat de camera uit stond, werd er namelijk aan zijn been gefriemeld, vertelt hij. Wouter ziet de beelden van buiten de bus gefilmd en je hoort ze grapjes maken. Niet leuk om te zien, vindt Wouter: ’Een beetje hoe ze met mij doet’..”

“En wat echt de grens overging volgens Niels: ze heeft Niels duidelijk gemaakt dat een liedje op de playlist betrekking had op hen.” In de titel stond dat ze heel graag het bed met hem wilde delen. “Wouters gezicht betrekt. Zit hij dan met z’n bos rozen en hij had net zo’n zin om z’n meisje weer te zien en haar duidelijk te maken dat zij het is en dat hij zijn verdere leven met haar wil delen..”, aldus De Telegraaf. In de laatste aflevering is te zien dat de twee toch uit elkaar zijn gegaan.

Bron: lovereality.nl / Beeld: Temptation Island

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer