Dit is het bewijs dat Quentin vreemdging tijdens zwangerschap Channah

De relatie van Channah en Quentin is een relatie met veel ups en downs. Het gezinnetje is nu compleet met de komst van hun kleine meisje Rumi. Voor de realityserie De Koertjes verhuizen ze naar Curaçao om een B&B te starten. In de trailer van de serie is alleen iets merkwaardigs te zien: het lijkt erop alsof Channah bevestigt dat Quentin is vreemdgegaan tijdens de zwangerschap.

Channah en Quentin hebben al een hele geschiedenis samen. De destijdse exen werden herenigd bij Ex On The Beach en sindsdien zijn ze samen, met af en toe ook de nodige breaks. Ook deden ze mee aan Temptation Island, maar dat was voor korte duur. Channah bleek namelijk zwanger te zijn van hun eerste kindje.

In de tussentijd is er een hoop gebeurd en vormen ze een gezin door de komst van Tiger en Rumi. Laatst brachten zij het nieuws naar buiten dat ze hun koffers pakken en met het hele gezin naar de zon vertrekken om een B&B te beginnen. “Ons grootse avontuur staat voor de deur: wij jagen onze droom na en emigreren met het hele gezin naar Curaçao. Hier gaan wij op zoek naar de perfecte locatie om onze eigen B&B te beginnen!”, schreven ze op Instagram.

We hebben gisteren al een voorproefje gekregen van de realityserie. Daarin is te zien dat het niet altijd even rooskleurig is. In één van de fragmenten zie je dat Channah een glas drinken in het gezicht van Quentin. “Je staat gewoon te bekken terwijl ik zwanger ben van Tiger. Sorry, hoor”, zegt ze kwaad tegen hem. Destijds waren er al veel geruchten dat Quentin zou zijn vreemdgegaan tijdens de zwangerschap. Het lijkt nu dus toch dat Quentin een fout heeft begaan.

Bron: lovereality.nl / Beeld: Videoland

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer