Dit is jouw favoriete standje in bed volgens je sterrenbeeld

Sterrenbeelden kunnen heel veel over iemand verklappen. Ze zeggen ook het een en ander over je seksleven, zoals je favoriete standje in bed. Ben je benieuwd welke bij jouw sterrenbeeld hoort? Lees dan snel verder!

Dit zijn alle favoriete standjes per sterrenbeeld op een rijtje!

Ram

De Ram is avontuurlijk en behoudt graag de controle. In bed zit jij dan ook graag bovenop je partner: zo heb jij alle leiding.

Stier

De stier doet het graag wat rustiger aan in bed en houdt van romantische seks. De ideale positie is de missionarishouding.

Tweelingen

Bedpartners van Tweelingen moeten alert zijn: de Tweelingen verveelt zich namelijk snel in bed. Er is geen specifiek standje, maar ze houdt vooral van veel afwisseling en de wat moeilijkere standjes.

Weegschaal

Voor de Weegschaal is balans in bed erg belangrijk. Het standje 69 is iets waar jij je deze balans in terug kan vinden.

Kreeft

Voor de Kreeft mag het zo romantisch en lief mogelijk zijn. De Kreeft houdt het meest van de klassieke missionarishouding en geniet vooral wanneer ze onderop ligt.

Maagd

Oogcontact tijdens het avontuurtje in bed is voor een Maagd iets te intens. Dit vermijd ze dan ook het liefst en daarom doet ze graag het standje lepeltje-lepeltje.

Leeuw

De Leeuw heeft een krachtige persoonlijkheid en houdt wel van een avontuurtje: de Leeuw staat dan ook het liefst tijdens de seks of zit bovenop.

Schorpioen

Voor de Schorpioen is niks te gek. Doggy style is je favoriet en speeltjes mogen ook niet ontbreken.

Boogschutter

Een Boogschutter is heel avontuurlijk en daarom is afwisseling een must. De Boogschutter heeft geen favoriet.

Vissen

Vissen houden van verbinding en intimiteit, daarom is de lotushouding perfect. Beide zitten in kleermakerszit, jij bovenop met je benen om je partner heen.

Steenbok

Bij de Steenbok staan plezier en sensualiteit centraal en je maakt haar blij met het standje de strijkijzer. Het lijkt op doggy style, maar dan liggend.

Waterman

De Waterman is altijd in voor avontuur en houdt van afwisseling. Daarom heeft de Waterman meerdere favorieten.

Bron: Leefspiritueel

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer