Dit is waarom de vriendin van Viktor Verhulst nooit in hun realityserie te zien is

Victor Verhulst is helemaal in de wolken met zijn liefje Sarah Puttemans. Toch is zij niet te zien in zijn realityserie en hij op zijn beurt niet in haar vlogs. Sarah vertelt daar in het Belgische blad ‘Dag Allemaal’ meer over.

In het gesprek geeft ze aan dat de twee hebben besloten om zo min mogelijk over hun relatie te praten in de media. Dit omdat ze denken dat het de ‘gezondste manier’ is voor hun relatie. “Ook al kreeg ik massa’s positieve reacties toen ik het destijds dan toch bekendmaakte”, zegt ze daarover.

Toekomst

De vriend van Marie is wel te zien in De Verhulstjes, maar Sarah is nog niet in beeld gekomen. Ze vertelt dat eerdergenoemde ook de reden is waarom zij niet te zien is: “Wie weet denk ik er over drie jaar anders over. We zien wel wat de toekomst brengt.”

Samenwonen

De twee zijn nu zo’n anderhalf jaar samen. Ze hebben de droom om samen een huis te gaan kopen, maar ze koestert het ook om haar eigen plekje te hebben. “We vinden het fijn om het voor nu rustig op te bouwen. In de week verblijf ik nu soms ook al bij Viktor.”

Bron: RTL Nieuws / Beeld: Instagram @sarahputtemans

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer