Dit is wat we al weten over seizoen 3 van Outer Banks

Het tweede seizoen van Outer Banks is pas net uitgekomen, maar we kunnen nu al niet wachten op het derde seizoen van de hitserie. Het is nog niet bekend gemaakt dat er een derde seizoen komt, maar aangezien de laatste aflevering net als bij seizoen 1 een zieke cliffhanger heeft, kunnen we hier natuurlijk wel van uitgaan. Dit zijn de voorspellingen van wat er in seizoen 3 gaat gebeuren!

Het nieuwste seizoen van Outer Banks staat nog maar een paar dagen op Netflix, maar we kijken nu eigenlijk al uit naar het derde deel van de spannende serie. In het eerste seizoen maakten we kennis met een groep rijke en armere jongeren die in de Outer Banks van North Carolina wonen. Er zijn grote verschillen tussen de jongeren en als de groep op zoek gaat naar een verborgen schat die miljoenen dollars waard is, ontstaan er onderlinge spanningen. Het eerste deel liep natuurlijk af met een mega cliffhanger, en ook in het tweede seizoen eindigt de laatste aflevering met een spannende einde. Nu het tweede seizoen op Netflix staat, kunnen we uiteraard niet meer wachten op deel drie!

Alles wat we weten over seizoen 3

Let op: heb je seizoen 2 nog niet uit? Lees dan niet verder, want dit artikel bevat spoilers!

Seizoen 2 eindigde met een nieuw, mysterieus eiland. Het blijft natuurlijk de vraag hoe de groep van dit eiland afkomt. Ook werd duidelijk dat de vader van John B, ‘Big John’, nog leeft. In het de laatste aflevering van het tweede seizoen stelt Big John een deal voor aan Limbrey, de vrouw die er met de schat vandoor wil. Daarnaast hebben de producenten van de serie laten weten dat er in seizoen 3 meer wordt gefocust op het mysterie en de mythologie rondom de schat. De bekende vast van seizoen 1 en 2 zullen naar verwachting dan ook te zien zijn in het derde seizoen van Outer Banks.

Wij kunnen niet wachten!

Bron: Man-man.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer