Dit zag niemand aankomen: Tony Junior intiem gespot met oud-Bachelor deelneemster

Het Bachelor-avontuur van Tony Junior leverde geen liefde op. Later papte hij nog wat aan met andere oud-deelnemers, maar echt serieus werd het niet. Daar lijkt echter verandering in te zijn gekomen…

Het is al een lange tijd stil rondom het liefdesleven van Tony en de dames van De Bachelor lijken allemaal verleden tijd. Toch schept de dj nu een hoop verwarring met zijn recente Instagram-foto’s.

Verwarring

De kiekjes die hij plaatst zijn namelijk met oud-deelneemster India. Vorig jaar probeerde zij nog zijn hart te veroveren in De Bachelor. Dit is haar toen helaas niet gelukt, maar is daar nu verandering in gekomen? Tony schrijft namelijk ‘huhhh’ bij de foto en daar lijkt hij mee te zeggen dat de twee samen zijn.

Reacties

Zijn volgers reageren er verschillend op. Zo schrijft iemand in de reacties: “Oude liefde roest niet, maar soms moet je je oude koffie niet opwarmen”. Niet erg positief dus. Iemand anders denkt er daarentegen heel anders over: “Jullie blijven echt fantastisch om te zien samen. Give it a try mensen, give it a try”. Denken jullie dat de twee samen zijn? Of zijn ze gewoon vrienden?

Beeld: Instagram @tonyjunior

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer