Dit zijn de plekken waar Dua Lipa vaak komt als ze in Amsterdam is

De 26-jarige zangeres Dua Lipa heeft een bijzondere band met onze hoofdstad Amsterdam. Aan ELLE verklapte ze haar hotspots in de stad. Dit omdat een deel van haar familie hier woont.

Ga jij ze bezoeken na het lezen van dit artikel?

Familie

Doordat haar familie in Amsterdam woont is ze hier al tal van keren geweest en kan zelfs bitterballen uitspreken zonder accent. En dat zegt iets.

Winkel43

Hier haal je zonder twijfel de lekkerste appeltaart van de stad. Dit cafeetje zit in de Jordaan en het is er dan ook altijd razend druk. Tijdens de spits sta je dan ook dik een uur in de rij. Je moet wat over hebben voor zo’n goddelijk (groot) stuk taart.

De Plantage

Bij Cafe Restaurant de Plantage ben je op het juiste adres voor een goede, lichte en frisse maaltijd. Dierentuin Artis is de achtertuin van dit restaurant en de plek heeft veel marmer en groene tinten. In de herfst wordt het restaurant versierd met lampjes en heeft het een sprookjesachtige feeling.

Padel Next

We weten natuurlijk allemaal dat Dua super sporty is. De zangeres gaat graag naar Padel Next, wat de grootste indoor padelbaan van Amsterdam is. Padel is eigenlijk een soort combi tussen squash en tennis, en het ontstond in in 1969 in de Mexicaanse plaats Acapulco. Tegenwoordig is deze sport mega populair!

Restaurant de Kas

Bij de Kas eet je heerlijke groene gerechten die grotendeels uit eigen kast komen. Het zijn vooral gerechten met groenten die in de ochtend worden uitgezocht, en in de avond worden geserveerd. Het restaurant bevindt zich in de voormalige Amsterdamse Stadkwekerij uit 1926.

Bron: Fem-fem.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer