DM gelekt van nieuw Temptation-deelnemer naar de side chick van haar vriend

Het nieuwe seizoen van Temptation Island staat voor de deur en gisteren zijn de deelnemende koppels eindelijk bekendgemaakt. Al snel kwamen er veel roddels naar buiten over de deelnemers en oh, oh, oh: het belooft een juicy seizoen te worden!

Vanaf 28 april komt Temptation Island weer op de buis en we hebben al even kennis mogen maken met de stelletjes. Een van de koppels is Linde en haar vriend Jan Sietse. Nadat gisteren bekend werd dat zij mee zouden doen, stroomden de berichten over hen binnen bij juicekanalen.

Onzeker en jaloers

Het stel is nog maar een jaar samen, maar zijn beiden erg onzeker en jaloers. Ze hebben elkaar leren kennen op Curaçao en het was meteen liefde op het eerste gezicht. In het programma willen ze hun jaloezie verminderen en erachter komen of zij de ware voor elkaar zijn.

‘Gedoemd om te mislukken’

Al snel plaatste Fawrynotsawry in zijn Instagram Stories dat dit stel ‘gedoemd is om te mislukken’. Er is namelijk een screenshot op gedoken waarin Linde aan één van de side chicks van Jan Sietse vraagt of er iets is gebeurd tussen hen. In het bericht geeft ze aan dat dit al vaker is gebeurd en dat dit ‘de druppel zou zijn’. Lees het hele bericht hieronder!

Bron: Instagram @fawrynotsawry / Beeld: Temptation Island

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer