Donny Roelvink opent vuur op LifeofYvonne na vreemd gerucht over hem

Een apart gerucht over Donny Roelvink is de wereld in gebracht door juicekanaal LifeofYvonne. Donny vond dat, zo leek het, erg grappig en besloot er zelf op een grappige manier op te reageren.

Lees mee!

Avondje uit

Het gerucht wat via het juicekanaal de wereld in kwam ging over een feestende Donny Roelvink. Volgens één van de spionnen van Yvonne Coldeweijer zou Donny tijdens een avondje uit namelijk drugs bij zich hebben gehad.

“Ik wil anoniem blijven. Maar sta in de rij bij Joy en Donny Roelvink z’n drugs worden voor m’n neus afgepakt… Beter verstoppen volgende keer” was de tip die Yvonne binnenkreeg.

Donny reageert

Het leek Donny weinig te doen, want hij reageerde al vrij snel zelf op een grappige manier. Hij deelde een bericht van één van zijn volgers dat bijna hetzelfde geschreven is als het bericht van Yvonne’s spion:

“Ik wil graag anoniem blijven maar ik zag zojuist Donny Roelvink Mikes gym in gaan. Donny zijn pre workout wordt voor mijn neus afgepakt. Hij draait helemaal door hier. Maar nogmaals ik wil anoniem blijven. Niet mijn naam dus zetten. Niet zetten hè”, luidt het bericht. Donny vindt het bericht in ieder geval grappig. Velen denken dat het een lichte sneer is naar Yvonne, en hij hiermee wil zeggen dat haar ‘scoop’ onzin is.

Wat vind jij van deze sensa?

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer