Ein-de-lijk: Jaydi bevestigt iets over Sonny wat iedereen al dacht

Jaydi Dubois en Sonny Lorenzo schitterden in Temptation Island: Love or Leave en werden bekroond als het smaakmakende koppel van het seizoen. Jaydy spreekt met Linda over haar deelname en onthult iets van hem wat iedereen al dacht.

Zijden draadje

Eerst biecht Jaydi op dat hun relatie al aan een zijden draadje hing voordat zij mee gingen doen aan het programma. “Onze relatie was voor Temptation Island al niet goed. We leefden enorm langs elkaar. Sonny was altijd weg en aan het stappen, ik zat alleen maar thuis. We hadden zoveel ruzies, discussies… Het was niet echt gezellig bij ons”, vertelt Jaydi.

Sonny’s idee

Het was ook zijn idee om mee te doen aan Temptation Island. En daar had hij zo zijn redenen voor, laat Jaydi weten. “We deden vooral aan het programma mee omdat Sonny bekend wilde worden. Hij wilde graag meer in de tv-wereld doen en gaan acteren.”

Twijfels

Jaydi had daarentegen haar twijfels om mee te doen. “We waren vaker voor het programma gevraagd, maar ik vond het altijd zo ordinair. Daar wilde ik mijn gezicht niet aan verbinden. Door het nieuwe USA-format werd het een hele andere Temptation en zag ik een deelname wél zitten. We stonden op het punt uit elkaar te gaan en dachten: het kan alleen maar beter worden.”

Bron: Love Reality / Beeld: Temptation Island

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer