Emma reageert op ‘geheime relatie’ met ex Wesley Hoedt

Er circuleren al een tijdje geruchten dat Emma Heesters weer in contact zou zijn met haar ex-vriend Wesley Hoedt. Na alle roddels heeft ze ervoor gekozen om hierop te reageren. Het blijkt echter dat het niet helemaal is zoals het lijkt.

Hemelvaartsdag

Hoewel Emma heeft aangekondigd dat ze een einde heeft gemaakt aan de relatie, hebben mensen twijfels over de breuk. Volgens @juicechannel_ werd Wesley vorige week, op Hemelvaartsdag, gezien bij een optreden van Emma. Het kanaal schrijft op Instagram: “Emma had een optreden op Hemelvaartsdag en weet je wie daar gezellig aanwezig waren? Wesley Sneijder en haar eigen Wesley. Op de foto draagt hij het oranje vest. Zoals we al zeiden, ze zijn nog steeds honderd procent samen.”

Niet aanwezig

Tijdens een concert werd Emma aangesproken door een fan die beweerde Wesley te hebben gezien. Emma zelf ontkracht deze roddels en verklaart dat hij niet aanwezig was. Onlangs werd ze echter samen met de voetballer gespot door een andere fan in New York. Emma weigert hierop te reageren, omdat ze van mening is dat het niet nodig is om zulke zaken op camera te bespreken. Ze heeft er bewust voor gekozen om niets over haar vakantie op social media te delen.

Lees snel verder op de volgende pagina!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer