EOTB-Lena eindelijk openhartig over ‘hét schandaal’

Lena heeft in 2018 meegedaan aan Ex On The Beach en behoorde op dat moment tot één van de spraakmakendste deelnemers van dat seizoen. Een jaar na haar deelname veroorzaakte ze een heftig auto-ongeluk. Tijdens een macdate met Youtuber Nick Eshuis blikt ze daar op terug.

Niks was Lena te gek tijdens haar deelname aan Ex On The Beach. Ze staat ook wel bekend als de twerkqueen. Een jaar na haar deelname veranderde haar leven compleet. De reality-ster veroorzaakte namelijk een heftig ongeluk.

Lachgas

Op twintigjarige leeftijd heeft ze een ongeluk veroorzaakt door lachgas gebruik achter het stuur. Ze botste tegen zes auto’s aan en werd opgepakt. Al die tijd heeft ze ontkent dat ze lachgas had gebruikt, maar dit had ze dus weg.

Depressief

Het ongeluk ging viral en dat had als gevolg dat ze de helft van haar volgers verloor. Ze blikt terug op de heftige gebeurtenis: “Sinds een korte tijd probeer ik geen lachgas meer aan te raken. Het is ook niet zo dat ik de drang heb om lachgas te doen, maar het is meer: ik was in die tijd zó depressief dat ik wel iets moest hebben. Dus ik blowde ook veel, werd wakker met een ballon en een joint. Ook echt in mijn eentje.”

Bron: Love Reality

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer