EOTB-Sem deelt een heftige foto van haar gezicht na haar auto-ongeluk

Afgelopen vrijdag liet Sem weten dat zij en haar vriend een heftig auto-ongeluk hebben gehad de avond ervoor. Gelukkig waren ze relatief oké. Maar vandaag liet ze toch nog even zien wat het ongeluk met haar heeft gedaan.

En dat is niet mals!

Macht verloren

Na donderdagavond gezellig op de kermis te zijn geweest, verliest de realityster op de terugweg de macht over het stuur en knalt met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct.

Op Instagram laat ze weten dat ze beide oké zijn. “Tijd om te herstellen nu,” deelde ze.

Foto

Ze deelt op Instagram vandaag een foto van hoe ze er nu uit ziet en geeft een update: “Helaas horen ook de minder leuke foto’s erbij. Zoals vele weten hebben Jason en ik een heftig auto ongeluk gehad. Het enige wat ik even wil zeggen en belangrijk vind om te zeggen is dat je van elk moment moet genieten. Je weet nooit wanneer je laatste is. Voor ons is dit een reality check geweest. Jason en ik hebben absurd veel geluk gehad, dit had namelijk heel anders af kunnen lopen.

We zijn oke en herstellen is nu het belangrijkst. Fysiek maar ook mentaal is dit zwaar. Dank jullie wel voor alle mega lieve berichtjes! ❤️‍🩹”

Bekijk de foto hieronder.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer