EOTB’s Shani betrokken bij een groot auto-ongeluk

Het was een heftig weekend voor EOTB’s Shani. De reality-ster was zondag betrokken geraakt bij een groot auto-ongeluk en ze deelt via haar Instagram Stories hoe het nu met haar gaat.

“Ik was vandaag betrokken in een auto-ongeluk met vier andere wagens”, schrijft Shani. Ze zat samen met haar moeder in de auto toen het ongeluk gebeurde. Gelukkig zijn zij er ongedeerd vanaf gekomen. “Zowel ik als mijn moeder die naast me zat, hebben buiten spierpijn geen letsels. Thank god.”

Haar auto heeft daarentegen wel flinke schade opgelopen. “De wagen zal veel geld gaan kosten, aangezien ik geen allrisk verzekering heb. Ik ga een inzamelingsactie ‘safe my car’ oprichten denk ik, haha”, zegt Shani, die gelukkig nog kan grappen.

Shani is niet de eerste EOTB-ster die betrokken is geraakt bij een ernstig verkeersongeluk. Dusty heeft vorig jaar erge letsel opgelopen tijdens een ongeluk met zijn scooter. Met hem gaat het gelukkig ook weer stukken beter. Dit bewijst maar weer dat het heel belangrijk is om voorzichtig te zijn in het verkeer!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer