Er gaat een heftige seksroddel rond over Bachelor Fabrizio

Nog vieren vrouwen strijden om het hart van de Belgische Bachelor Fabrizio. Hij zoekt de vrouwen thuis op om te onderzoeken of er een liefdesrelatie kan ontstaan.

*Let op, dit artikel bevat spoilers over De Bachelor: België *

Kwetst

Er gaan veel geruchten rond in de Vila in Griekenland. Namelijk de vrouw die ‘als eerste haar benen zou spreiden voor Fabrizio’ zou een plek in de finale hebben. Deze uitspraak kwetst de Bachelor. Samen met zijn zijn dates Sanne, Madieke en Esmee, besluit hij om de aanstichter van dit verhaal aan te spreken.

Confrontatie

Zo vertelt Fabrizio, “De weg naar Margaux is spannend. Ik had me voorgenomen om heel rustig en duidelijk te communiceren met Margaux en zorgen dat ze begrijpt wat ik voel, wat ik bedoel en hoe jammer ik het vind dat er bepaalde uitspraken zijn gedaan”.

Bij de tante en om van Margaux vinden ze op gehoorsafstand een plekje om het er over te hebben.

Fabrizio lucht zijn hart terwijl Margaux zich verraden voelt door de andere dames in de Vila. Zo geeft ze toe dat de opmerking is gemaakt, maar niet blijkt niet de enige geweest zijn.

“En op die manier was dat niet gezegd, want ik gebruik die woorden niet.”

Humeur
Na korte duur slaat het humeur van Fabrizio om. “Ik heb geen zin om mij te verantwoorden voor dingen die niet gebeurd zijn en als er insinuaties worden gemaakt van: ze zit in de finale, omdat ze hebben geneukt… Kom nou.”

Wel wil Fabrizio op deze manier de connectie aangaan met de vrouwen die in de finale staan. Hier twijfelt hij nu over. Zo vertelt hij, “Ik vind haar nog steeds leuk en een knappe vrouw. Ik denk dat ze oprecht is, maar mijn vertrouwen is misbruikt. Ik hecht daar veel waarde aan op dit moment.”

Na Sanne en Madieke krijgt ook Margaux een roos. Dit betekent overigens nog niet dat het pad vrij is voor een zorgeloze toekomst. Er zijn nog wel bepaalde dingen die nog besproken moeten worden.

Bron: rtlboulevard.n

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer