Ex beste vriendin doet boekje open over relatie Monica Geuze & Lil Kleine

In een nieuwe aflevering van Couples in Cars van Noor en Sander zijn Jade en Gio te gast en hebben ze het over leeftijdsverschil in een relatie, jaloezie en fame. Over dit laatste hebben beide dames veel te vertellen én neemt Noor het op voor Monica Geuze.

Noor de Groot, oftewel Queen of Jetlags, is samen met haar hubby Sander Kleinenberg een nieuwe YouTube-serie gestart, namelijk ‘Couples in Cars’, waarin andere bekende stelletjes te gast zijn en ze gaan praten over verschillende onderwerpen. 

De fame

In de nieuwste aflevering zitten Gio en Jade achterin de auto. Tijdens het interview gaat het op een gegeven moment over de fame. Volgens Sander heeft Noor haar succes aan zichzelf te danken en heeft hij er niet voor gezorgd dat ze zoveel volgers heeft. Ook Jade is het hier mee eens. ”Toen ik Gio ontmoette had ik al 50k volgers en inmiddels zijn dit er een stuk meer. Gio heeft me zeker een zet gegeven, maar ik heb het echt aan mezelf te danken en als mensen je niet leuk vinden, gaan ze je ook echt niet volgen. Hij heeft mij bereik gegeven, maar het gaat er uiteindelijk om wat de mensen daar mee doen,” legt Jade uit. 

Opnemen voor Monica

Noor haakt hierop in. ”Dat vind ik zo triest. Ik hoor nog steeds dat mensen zeggen dat Monica haar succes heeft te danken aan Lil Kleine. Daar is zij een half jaar mee gegaan een hele tijd geleden, net alsof je dan al die tijd succesvol gaat zijn. Maar ja, mensen vinden het gewoon leuk om te haten,” aldus Noor. 

Bekijk hieronder het gesprek:

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer