Fabrizio diep door het stof na bizarre uitspraken Bachelor

Fabrizio heeft met een hoop kritiek moeten dealen na de derde aflevering van De Bachelor. Er is een klein relletje ontstaan en op zijn Instagram laat hij weten spijt te hebben van een bepaalde uitspraak.

De Belgische Bachelor A.K.A. Fabrizio nam vorige week afscheid van Sharina. Hij had het gevoel dat zij ‘iets te hard van stapel liep’. “Ik heb het gevoel dat ik voor haar al de wereld beteken, terwijl ik haar niet eens ken.” Volgens Sharina klopt hier helemaal niets van. In een gesprek met Nieuws365 maakt ze duidelijk dat ze dan ook ‘helemaal niks’ voor hem voelde.

Zijn kant

Op de aflevering heeft hij de nodige kritiek gekregen en hij besluit om zijn kant van het verhaal te doen op Instagram. “We zitten met 2 kampen en dat mag ook perfect”, laat hij weten. “Ik kan het dan ook onmogelijk voor iedereen goed doen. Ik sta vandaag nog steeds achter mijn keuzes en volgde op dat moment mijn gevoel.”

Verkeerd opgevat

Hij geeft aan dat hij gewoon geen band had met haar. Toch geeft hij toe dat hij een aantal dingen verkeerd heeft opgevat. “De zenuwen en ongemakkelijkheden hebben me bepaalde dingen verkeerd doen interpreteren als ik dat mag afleiden uit enkele interviews. Ik snap je reactie na het horen van die laatste opmerking ook maar ik kan je vertellen dat het op geen enkele manier verkeerd bedoeld was.”

Bron: RTL Nieuws / Beeld:

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer