Fabrizio krijgt bakken met kritiek om zijn nieuwe baan

De kijkcijfers van De Bachelor met Tony Junior waren zo’n succes dat België ook ging kijken naar de mogelijkheden. Niet veel later werd bekend dat Fabrizio de Belgische Bachelor zou worden en de reacties waren lovend. Toch zijn de rollen nu omgedraaid, want Fabrizio heeft een andere baan en hier krijgt hij bakken met kritiek over. Ai!

Fabrizio Tzinaridis heeft een nieuwe roeping gevonden! Zo was de realityster al tatoeëerder van beroep, maar Fabrizio heeft een nieuwe job gevonden die beter bij hem past.

Niet geaccepteerd

Op social media deelt Fabrizio het enthousiaste nieuws dat hij een nieuwe baan heeft gevonden. Hij gaat voortaan als life coach door het leven. Hier kreeg de realityster veel kritiek over. ”Natuurlijk kon ik niet verwachten dat iedereen mijn werk zou accepteren,” begint de aanstaande Bachelor. ”Er is ook een minderheid onder mijn volgers die niet gelooft in wat ik wil bereiken. Ze nemen de term ‘life coach’ iets te specifiek, trekken mijn capaciteiten in twijfel en vragen zich af of ik wel de juiste kennis bezit om mezelf zo te noemen,” legt Fabrizio uit.

Verantwoording

Hoewel Fabrizio weet dat hij zich niet per se hoeft te verantwoorden, doet hij dit wel. ”Waarom zou ik 5 jaar tussen de monniken in Tibet moeten gaan zitten, terwijl ik op dit moment al levens kan raken en misschien wel kan veranderen?,” vraagt de realityster zich af. ”Ik investeer in mezelf en ook in jullie. De term ‘life coach’ gebruik ik om mensen ervan bewust te maken dat ze in de brede zin bij mij terecht kunnen als ze ergens mee zitten. Ik probeer een vertrouwenspersoon te zijn, een mentor en een vriend. Als je mij dat kwalijk wil nemen, be my guest, maar kijk eerst verder dan je neus lang is,” aldus Fabrizio.

Bekijk hieronder zijn post op Instagram:

Bron: Love & Reality

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer