Famke Louise laat weten of zij degene van het ‘Ali B schrijverskamp’ is

Gisteren keken maar liefst meer dan 7 miljoen mensen de aflevering van Boos. In de aflevering over The Voice of Holland liet Tim Hofman verschillende vrouwen aan het woord die vertelden over het seksueel overschrijdend gedrag dat zij mee maakten. Op het internet werd gespeculeerd wie deze vrouwen konden zijn en Famke Louise werd onder anderen vaak genoemd. Zij reageert nu op de geruchten.

Een meisje in de aflevering vertelde over de vreselijke ervaringen met Ali B toen ze op het schrijverskamp was. Ze was anoniem in beeld en haar stem werd vervormd. Toch dachten mensen zeker te weten dat het Famke Louise was. De leeftijd kwam overeen en Famke brak rond de tijd van het incident plotseling met het managementbureau van Ali B.

Op Instagram reageert de kersverse moeder op een DM en maakt ze duidelijk hoe het daadwerkelijk zit. “Ik wil even zeggen dat ik niet de persoon was die aangifte heeft gedaan tegen Ali. Ik heb hier verder niks mee te maken. Ik hoop dat jullie genoeg geïnformeerd zijn. Fijne avond”, aldus Famke.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer