Fans bewijzen dat Love Island-Donny een vriendin heeft

Noo, niet wéér: fans vinden bewijs dat Love Island-deelnemer Donny al een liefje in Nederland zou hebben. De oorzaak hiervan is zijn Facebook bio.

Het vorige seizoen van Love Island had een bizarre wending. De deelnemers waren al vlakbij de finale en er begonnen echte romances te ontstaan. Tussen Remco en Imen leek de vonk ook over te slaan en ze stelde zichzelf steeds meer voor elkaar open, totdat Remco de waarheid vertelde aan zijn mededeelnemers. Hij had al een liefje in Nederland. Dat is natuurlijk alles behalve de bedoeling bij de datingshow en Remco en Imen moesten gelijk hun koffers pakken.

Een nieuw seizoen én nieuwe kansen om de ware tegen te komen voor de deelnemers. We zijn al een aantal afleveringen verder en er is al megaveel gebeurd. Ali werd op de tweede dag van zijn verblijf in de villa aangesproken door Yasmin, omdat er een Love Island-krant in de brievenbus lag waarop stond dat hij een vriendin zou hebben. Hij heeft uitgelegd hoe dit zat en het gerucht ontkracht.

Het vorige gerucht is nog maar net de wereld uit en er is nu alweer een nieuw gerucht, want fans denken dat nieuwkomer Donny niet helemaal eerlijk is over zijn liefdesleven in Nederland. En als wij zijn Facebook bio moeten geloven, is er inderdaad iets goed mis gegaan tijdens de castingdag…

Beeld: Love Island, Videoland / Bron: Instagram @juicechannel_

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer