Fans denken dat de naamsverandering van zoontje Kylie Jenner door een ruzie komt

Dinsdag maakt Kylie Jenner en Travis Scott plotseling bekend dat hun zoontje die op 2/2/22 is geboren niet langer Wolf meer gaat heten. De naam Wolf zou volgens de ouders toch niet zo goed bij het zoontje passen. De naam die de zoon nu krijgt is nog niet bekend. Fans zijn ervan overtuigd dat de beslissing van de naam door een ruzie komt.

De toenmalige vriendin van Kylie haar zoon heet ook Wolf. Zou ze om de ruzie tussen de twee vriendinnen, de naam van haar zoon willen veranderen?

Een nieuwe naam

Kylie liet vorige week op Instagram weten dat ze de eerder genoemde naam Wolf toch niet zo bij haar kindje vond passen: “We hebben gewoon niet echt het gevoel dat het bij hem past. Ik wilde dit even delen, omdat ik de naam Wolf overal zie.” Fans van Kylie waren daarop razend benieuwd waarom de naam ineens niet meer bij het jongetje past.

Addertje onder het gras

Als het aan de fans ligt is er meer aan de hand. De verandering van de naam zou te maken hebben met een ruzie, namelijk tussen Kylie en Tammy Hembrow. De Australische influencer was tot 2019 een goede vriendin van Kylie. In 2019 beëindigde Kylie de vriendschap tussen de twee vriendinnen. Zo begon Kylie Tammy te ontvolgen op Instagram.

Geruchten

Deze actie kwam niet uit de lucht vallen. Die tijd gingen er namelijk geruchten rond dat Tammy een relatie zou hebben met de rapper Tyga. Kylie en Tyga hebben lange tijd een relatie gehad, daarom zou het niet helemaal lekker zijn gevallen bij Kylie.

Tammy haar zoon

Nu denk je misschien wat heeft Tammy met de naam wolf te maken? Namelijk dat de zesjarige zoon van Tammy ook Wolf heet. Dit heeft een grote rol gekregen op Instagram. Tammy plaatst foto’s met haar zoon waarbij ze “Mijn Wolf” en “Wolfs mama” schrijft. De fans van Kylie vinden het een beetje vals. Volgens hen is het wel heel duidelijk dat Tammy hiermee uithaalt naar haar Kylie.

Scherpe fans

Dit is niet voor het eerst dat fans van Kylie Jenner iets over haar ontdekte. Kylie plaatste aan het begin van de zwangerschap namelijk oudere foto’s op sociale media. Dat ontdekte fans door naar haar manicure te kijken. De kleur van haar nagels was op de foto’s namelijk een hele andere kleur dan op de livebeelden die zij deelde in haar Instagram Story. Zo ontdekten haar fans dat de foto’s ouder waren. De fans van Kylie zeer scherp, zo ontdekten ze eerder al aan de de kleur van haar nagels dat de Kylie al een tijdje zwanger was. Zo deed ze vier jaar geleden al geheimzinnig over haar zwangerschap van haar eerste dochtertje Stormi.

Geen hint over de nieuwe naam

Kylie zou nog geen hint hebben weggegeven over de nieuwe naam van haar zoon. Ze denkt nu vast beter na over een naam, een naam twee keer veranderen is namelijk ingewikkeld.

Bron: Nu.nl / Beeld: Instagram @kyliejenner

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer