‘Justin Bieber is de vader van zoontje Kourtney Kardashian’

De afgelopen week was het weer even raak in de celebritywereld. Er gaan namelijk geruchten rond dat Justin Bieber de echte vader zou zijn van de jongste zoon van Kourtney Kardashian, Reign Aston Disick. Fans zijn hierover verdeeld. Waar sommigen geloven dat deze theorie waar is, twijfelen anderen. Welke kant kies jij?

Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Drama tussen Selena en Hailey

De afgelopen weken stonden in het teken van drama tussen Hailey Bieber en Selena Gomez. Maar, naast dit drama zorgde dit ook voor een vergrootglas op de Kardashian-familie. Er gaan namelijk verhalen rond dat Justin Bieber romantische relaties zou hebben gehad met meerdere Kardashian-zussen. Zo zou hij met zowel Kylie, Kendall als Kourtney hebben gedatet.

Het TikTok-account celebrity stuff – @celebrities.today – plaatste een video met daarin de theorie. Zij vinden het namelijk nogal opvallend hoe close Justin Bieber nog steeds is met de Kardashian-familie. In de video schrijven ze dan ook: “No wonder why Justin Bieber is still a very close friend to the Kardashians :).”

Deze tekst is te zien terwijl er verschillende foto’s van Justin Bieber, Kourtney Kardashian en Reign Disick voorbijkomen, waarmee erop gedoeld wordt dat Justin Bieber eigenlijk de vader is van Reign Disick.

Benieuwd naar de foto’s en al het andere ‘bewijs’? Klik dan hieronder door naar de volgende pagina om door te lezen!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer