Femke van de Bachelor verklapt geheim over programma

In de aflevering van afgelopen donderdag vielen er twee dames af, waaronder Femke. Zij was te gast bij Kiki Düren voor een interview. Zo vertelde ze over haar deelname, maar verklapte Femke ook een geheimpje over het programma.

Femke hoopte in het programma verliefd te worden op Tony, maar in De Bachelor kwam ze er al snel achter dat hij niet bij haar past. ”Toen ik samen met hem en Jolijn op date ging, merkte ik dat ik niks voelde voor hem. Een ‘spark’ was er niet. Dit was het moment dat ik dacht: er is niks tussen ons, romantisch gezien dan. In het programma zie je dat niet, maar dat komt omdat we wel een super goede klik hebben op vriendschappelijk gebied,” legt Femke uit.

Dranklimiet

Ook verklapt Femke in het interview met Kiki een geheimpje over het programma. Volgens haar was er elke dag weer een dranklimiet. ”Op het moment dat Tony wegloopt en de camera’s gaan uit, dan wordt alle drank ook meegenomen. De reden? Ze willen niet dat wij dronken rondlopen! We moeten goed op de camera staan en als je de volgende dag op date gaat, is het wel de bedoeling dat je fit bent. Hoewel het niet zo overkomt in het programma, drinken we allemaal maar één of twee drankjes,” aldus Femke.

Bron: Love & Reality / Grazia

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer