Flinke ruzie tussen EOTBDD’s Olivia en Dennis

Olivia en Dennis eindigden vorig jaar, tot verbazing van velen, na het seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch als een stelletje. De twee hebben het lang volgehouden met elkaar, want pas gisteren, bijna een jaar later kwam het nieuws naar buiten dat de twee hun relatie hebben verbroken.

Wat de reden daarvoor precies was bleef nog onduidelijk, maar vandaag zijn er een aantal juicy details naar buiten gekomen. Zo heeft Olivia de reden van de breuk onthult, maar lijkt Dennis een heel ander verhaal te vertellen. Hmmm…

“Alles ging fout op zijn verjaardag. Hij huurde een villa met zijn vrienden, wat een ‘boys avond’ zou moeten worden. Het werd uiteindelijk een feestje met 1/3e mannen, en 2/3e vrouwen. Daar ben ik achter moeten komen door Instagram Stories van meiden die daar waren”, zo vertelt Olivia in een privébericht aan een bron. “Zij kregen zelfs instructies om niets te filmen, maar hadden schijt aan die regel. Andere vrouwen uitnodigen, maar mij níét op de hoogte stellen, vind ik super respectloos. Ik heb filmpjes gezien van die avond; het was geen normaal feestje..”, aldus de blondine.

Klik door naar de volgende pagina om de reactie van Dennis hierop te lezen.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer