Foto: Emma Heesters en Wesley toch nog in het geheim samen

Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn al een tijdje uit elkaar. Er waren geruchten dat Wesley vreemd zou gaan. Kort daarna kondigde Emma via Instagram aan dat ze een einde heeft gemaakt aan de relatie. Maar wat fans opvalt, is dat hij vorige week aanwezig was bij haar optreden. Zijn ze dan misschien stiekem nog samen?

Relatie

De twee ontmoetten elkaar op Instagram, waar Wesley Emma een berichtje stuurde. Ze begonnen met elkaar te praten en raakten zo in contact. Helaas hebben ze na een relatie van drie jaar besloten uit elkaar te gaan. Emma deelde dit nieuws twee maanden geleden op Instagram.

Hemelvaartsdag

Hoewel Emma heeft aangekondigd dat ze een einde heeft gemaakt aan de relatie, hebben mensen twijfels over de breuk. Volgens @juicechannel_ werd Wesley vorige week, op Hemelvaartsdag, gezien bij een optreden van Emma. Het kanaal schrijft op Instagram: “Emma had een optreden op Hemelvaartsdag en weet je wie daar gezellig aanwezig waren? Wesley Sneijder en haar eigen Wesley. Op de foto draagt hij het oranje vest. Zoals we al zeiden, ze zijn nog steeds honderd procent samen.”

Lees snel verder op de volgende pagina!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer