Gelekt gesprek van vrouw die deed alsof ze zwanger was van André Hazes

Eerder dit jaar claimde een dame dat ze zwanger was van André Hazes. Dat bracht toentertijd een hele hoop media-aandacht met zich mee. Volgens veel mensen zou ze liegen, en ze gaf later aan dat ze ‘dit nooit had gezegd’.

Toch ziet er het er nu naar uit dat ze het expres heeft verzonnen!

Zwanger van André Hazes?

Begin van dit jaar werd het als groot nieuws gebracht: een vrouw, genaamd Iris, zei dat ze zwanger was van André Hazes. Dit nadat ze op haar Instagram schreef: “André Hazes junior en ik verwachten binnenkort een kleintje. Hier mocht ik niks over naar buiten brengen, maar dat bepaal ik nogmaals zelf.”

Toch niet zwanger

Maar al even later liet ze weten via haar Instagram nooit gezegd te hebben dat ze zwanger zou zijn van hem: “Hierbij wil ik laten weten dat ik niet zwanger ben van André Hazes en dat ik dit nooit gepost heb.”

Gelekt gesprek

Nu, een paar maanden later, blijkt dat Iris toch daadwerkelijk alles heeft verzonnen. Tenminste, als we het gelekte chatgesprek mogen geloven die nu rondgaat op de juicechannels. In dat gesprek is te lezen dat Iris tegen een vriend(in) zegt: “Ik ga een verhaaltje verzinnen. Ik heb nu al 350 verzoeken weer. Moet alles accepteren.” Waarmee ze aangeeft dat ze haar volgers aantallen ziet groeien en dat wel extra hard wil laten gaan.

Bekijk het gesprek hieronder.

Foto via @reality.fbi

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer