Gerucht: André Hazes zou al een nieuwe vriendin hebben

UPDATE: André heeft dit nieuws inmiddels bevestigd. Klik hieronder.

Lees ook: Zo ziet de nieuwe vriendin van André, Sarah, er uit

Het nieuws dat André Hazes en zijn verloofde Monique Westenberg uit elkaar zijn gegaan is nog geen dag oud, of er zijn al heftige geruchten gaande over de precieze reden van de breuk en ongeveer al het andere denkbare rondom het koppel en hun break-up.

Zo hebben we nu een roddel voorbij zien komen die meteen al heftig in komt. In een gesprek van Fawrynotsawry met een anonieme fan is te lezen dat de persoon beweert inside information te hebben over de reden van de breuk tussen André en zijn baby-momma.

Namelijk: André zou al een nieuwe vlam hebben volgens diegene. “André en Monique uit elkaar maar André heeft al een nieuwe 🔥.” Fawry vraagt uiteraard hoe deze persoon dat weet. Die reageert dat niet zij, maar een vriendin van haar dit weet. “Hij heeft haar (André’s nieuwe vriendin) 100 rozen gestuurd,” voegt ze aan het gerucht toe.

Fawry gaat door: “Hoe weet zij dat dan?” Waarop de ‘bron’ zegt: “Weer van een andere vriendin. Maar weet niet hoe en wat maar die komt een beetje uit hetzelfde wereldje als (André’s nieuwe vriendin).”

Het Instagram account Roddelloog en vaste roddelkoning Fawrynotsawry brachten deze roddel zojuist naar buiten via hun Instagram kanalen. Bekijk hieronder de post, met daarin het gesprek van een zogenaamde insider.

Wij vinden dit lastig te geloven (vriendin van een vriendin van een vriendin), dus neem dit gerucht met een korreltje zout.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer