Gerucht: Cole Sprouse ging vreemd met déze bekende dame

Cole Sprouse en Lili Reinhart moeten toch wel één van onze lievelings- internationale bekende koppels zijn. Daarom is het ook altijd zo vervelend om te horen als er weer geruchten zijn over dat de twee misschien wel uit elkaar zouden zijn of dat er andere nare dingen in hun relatie gebeuren.

Nu hebben we weer zo’n roddel te pakken, namelijk dat Cole Sprouse vreemd zou zijn gegaan op vriendinnetje Lili. Het komt allemaal omdat Lili Reinhart al haar foto’s met en van Cole Sprouse verwijderde van Instagram en een stel familieleden van haar hem ontvolgde. Dat betekent meestal dat er iets aan de hand is.

Fans op Twitter zijn gaan rondspeuren wanneer bleek dat topmodel Kaia Gerber op haar Instagrampagina een story had geplaatst waarin te zien was dat ze op dezelfde plek als Sprouse aan het social distancen was. Verdacht!

Dit bericht bekijken op Instagram

😈 @livincool

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber) op

Reden genoeg voor fans om meteen te speculeren dat de 27-jarige Cole Sprouse met het 18-jarige model samen was, en ze gaven Gerber direct voor het gemak de schuld van de breuk tussen hem en Lili. Cole Sprouse vond dit te ver gaan, en schoot dan ook in de verdediging via Instagram:

‘Ik tolereer heel veel geruchten en laster van mensen online die claimen mijn fans te zijn. Fans die zich het recht op mijn privacy toe-eigenen, juist omdat ik er nooit aan toegeef. Maar mijn vrienden aanvallen, ongegronde beschuldigingen, mijn adres lekken en doodsbedreigingen sturen zijn allemaal eigenschappen van waanzin en fanatisme. Kies voor menselijkheid en stop met en zijn van een 🤡.’

‘Toen ik voor het eerst in een publieke relatie stapte, was dit een van de gevolgen die ik al had voorzien. En terwijl ik echt mijn best deed om een deel van mijn privéleven over te geven aan de vraatzuchtige horde, is het duidelijk dat mijn terughoudendheid mensen juist in staat heeft gesteld hun eigen agenda op mijn gewoonten en levensstijl te drukken. Dus, in conclusie – eet alsjeblieft mijn verrukkelijke dikke reet op (hiervoor moest ik in een verdomd wit Instagram-lettertype een Story posten als een gescheiden moeder van drie kinderen).’

Duidelijke taal van Cole! En Lili? Lili is in de tussentijd lekker aan het quarantainen met haar hondje.

Dit bericht bekijken op Instagram

Quarantine family portrait 📷

Een bericht gedeeld door Lili Reinhart (@lilireinhart) op

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer