Gerucht: Kalvijn is óók vreemdgegaan, met deze bekende YouTuber

Eerder vandaag brachten we jullie al op de hoogte over het vreemdgaan schandaal in de relatie tussen YouTuber Kalvijn en zijn bekende vriendin Nina Warink. Er was namelijk informatie naar buiten gekomen over Nina’s losbandig gedrag tijdens haar stage op Aruba, waarbij ze met verschillende mariniers naar bed zou zijn geweest.

Maar nu blijkt ook dat Kalvijn niet trouw is geweest!

Nina Warink vreemdgegaan?

Er kwam behoorlijk wat heftig nieuws naar buiten over Nina Warink, een bekende influencer en vriendin van de YouTuber Kalvijn. Verschillende mariniers hebben aan Yvonne Coldeweijer verteld dat Nina zich tijdens haar stage op Aruba erg losbandig zou hebben gedragen en met verschillende mariniers naar bed zou zijn geweest. Dit zou hebben plaatsgevonden tijdens haar stage op Aruba.

En dat terwijl de twee onlangs nog aankondigden met elkaar te gaan trouwen.

Tekst gaat door onder de foto.

Kalvijn ook vreemdgegaan?

Maar er zijn ook geruchten dat Kalvijn niet trouw is geweest en dit vaker zou doen. Volgens de informatie zou hij bijvoorbeeld vreemd zijn gegaan met een bekende YouTuber en recent nog met een oude kennis van Kalvijn en Nina uit Groningen.

Ben je benieuwd met welke bekende YouTuber Kalvijn is vreemdgegaan? Klik hieronder dan snel door naar de volgende pagina om erachter te komen.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer