Gerucht: ‘Sarah, de nieuwe vriendin van André Hazes, is zwanger’

De rel rondom André Hazes, Monique Westenberg, Sarah van Soelen (en zelfs Lars Veldwijk en Monica Geuze) houdt maar niet op. En met dit nieuws wordt de rel weer naar een heel nieuw niveau getild. Lees mee.

Nadat het internet gisteren en vandaag de hele dag gespeculeerd heeft over van alles en nog wat rondom André Hazes en zijn ‘nieuwe vriendin’ Sarah van Soelen, hebben we een hoogepunt bereikt. Het internet denkt namelijk te weten dat Sarah al zwanger zou zijn van André.

Eerder vandaag werd al bekend dat Sarah al langer in het leven van André zou zijn. Dit werd bekend omdat het verhaal naar buiten kwam dat Monique een tweede geheime telefoon van André zou hebben gevonden tijdens hun vakantie in Bonaire met daarop gesprekken van hem en Sarah.

Bewijsstuk 1

Als bewijsstuk 1 heeft het internet déze foto van twee weken geleden gevonden op de Instagram van Sarah.

Een normale foto, toch? Maar lees wat ze erbij heeft geschreven:

Jawel, #mocktail en #baby. Mocktail is een naam voor een cocktail waar geen alcohol in zit. Geen alcohol omdat je zwanger bent? De hashtag baby spreekt natuurlijk voor zich.

Bewijsstuk 2

Een comment op Instagram. Oké, we hebben nooit gezegd dat het echt sterk bewijs was. Maar er zijn mensen die claimen inside information over de twee te hebben. En die mensen beweren dus dat Sarah zwanger is. Kijk hieronder.

Inderdaad Sandra… Dat meen je niet!

Oké, dit is wat zich dus op het moment op het internet afspeelt. Of jullie het geloven is dan weer aan jullie.

Lees ook: Er zijn beelden opgedoken van een date tussen Sarah en Lars Veldwijk, toen hij nog met Monica Geuze was

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer