Bizar bewijs dat Monique iets met André Hazes sr. zou hebben gehad

Gossip
door Verraderlijkdinsdag, 16 augustus 2022 om 14:48
img 8947
Er gaan weer geruchten over André Hazes en Monique. Deze keer komen ze in het nieuws vanwege beweringen dat Monique een affaire heeft gehad met André Hazes Senior.

Monique met André?

Volgens een bron die met Juice Channel Reality sprak, mag Rachel Monique daarom niet. De bron zegt: "Veel mensen weten niet dat Rachel en Monique elkaar al geruime tijd kennen. Monique komt uit het Rotterdamse kamp."
Volgens deze bron kenden Rachel en Monique elkaar van vroeger, en had André Hazes Senior met Monique geknoeid toen hij met Rachel aan het daten was, dus praten ze niet met elkaar en mogen ze elkaar totaal niet.

Leeftijdsverschil Rachel Hazes Monique Westenberg

Rachel zou volgens deze bron niet willen dat dit uitkomt: “Ze vertelt in haar omgeving dat het leeftijdsverschil haar stoort. Rachel meent dat zij het leeftijdsverschil tussen Monique en André te groot vond terwijl het eigenlijk al jaren om dit speelt. Met Bridget had zij namelijk helemaal geen probleem.”
De bron vertelt ook: “Roxeanne kan het wel goed met Monique vinden. Daar kan Rachel niet tegen, waardoor ze hiervoor ook al een grote ruzie hebben gehad.”
Monique is nu 45 jaar oud, terwijl André 28 is. Monique scheelt minder jaar met Rachel, die 53 jaar oud is. Het juicechannel onderzoekt of de juicy bewering waar is.

Hieronder het hele gesprek:

image 2
image 3
Bron: Reality_fbi