Demi de Boer lijkt breuk met Ronnie Flex te bevestigen in zielige video

Gossip
donderdag, 22 december 2022 om 12:00
schermafbeelding 2022 12 22 om 115717 remini enhanced
Er gaan al lange tijd geruchten dat er problemen zijn tussen Demi de Boer en Ronnie Flex, en het lijkt erop dat Demi dit nu bevestigt. Nu lijkt er echt sprake te zijn van problemen tussen Demi en Ronnie, aangezien Demi op haar Instagram en TikTok opmerkelijke dingen plaatste.
We brengen je op de hoogte in dit artikel!

Break-up Ronnie Flex Demi de Boer

De afgelopen tijd werd er gespeculeerd dat de twee elkaar ontvolgd hadden op social media, maar ze volgden elkaar vervolgens snel weer terug. Even later deelde Demi wel een opmerkelijke quote op haar Instagram Story: “De grootste les, die ik dit jaar heb geleerd, is om niet zoveel te geven van jezelf aan mensen die niet hetzelfde doen voor jou”.
image 53
Dit was het begin van de geruchten rondom hun break-up. Daarnaast valt het op dat Ronnie zijn volledige tour heeft gecanceld. Hoewel er nog geen officieel statement is geweest, heeft de organisatie van de tour wel aangegeven dat de tour is geannuleerd op verzoek van Ronnie zelf. Dit kan een aanwijzing zijn dat Ronnie tijd nodig heeft om te rouwen en te verwerken wat er tussen hem en Demi is gebeurd.

Problemen Ronnie en Demi

In een recente video lijkt Demi nu een grote hint te geven dat er inderdaad problemen zijn tussen haar en Ronnie. Ze zingt namelijk mee met een track van de UK rap sensatie Central Cee ft Passenger, waarbij het gaat over een breuk.
Tekst gaat door onder foto.
schermafbeelding 2022 07 07 om 124904
Volgens volgers is dit de bevestiging dat Demi en Ronnie uit elkaar zijn. Hoewel dit op zichzelf geen officiële bevestiging is, lijkt het er wel steeds meer op dat Demi en Ronnie inderdaad uit elkaar zijn.
Ben je benieuwd naar de zielige video die Demi de Boer plaatste? Bekijk het dan door naar de volgende pagina te klikken.
Lees snel verder op deze pagina en bekijk de beelden onderaan dit artikel.

Nog geen officiële bevestiging

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is geweest van Demi of Ronnie zelf, lijkt het er steeds meer op dat er inderdaad problemen zijn tussen de twee. Het is onduidelijk wat de oorzaak is van de breuk, en het is ook nog onzeker of de twee ooit weer bij elkaar zullen komen.

De beelden

Bekijk hieronder de beelden.
image 52
Bekijk hieronder de video die Demi plaatste.
Wat vind je hiervan? Volg ons op TikTok en Instagram om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!
Bron: Axed.nl / Beeld: TikTok @demideboer