Dit liet Sylvia Geersen allemaal aan haar lichaam doen

Gossip
dinsdag, 11 april 2023 om 9:25
sylvia geersen bachelorette 3 740x417 1
Ben je nieuwsgierig naar het leven van Sylvia Geersen, de Bachelorette van dit seizoen? Dan is deze video echt iets voor jou! Amber, een van de presentatrices van Verraderlijk, gaat je alles vertellen over Sylvia's avonturen, van haar tijd bij Holland's Next Top Model tot haar zoektocht naar de liefde in Zuid-Afrika. En je krijgt ook nog eens een kijkje in haar persoonlijke leven en hoe ze door de jaren heen is veranderd.
In deze video gaan we samen ontdekken hoe Sylvia er vroeger uitzag en hoe haar carrière zich heeft ontwikkeld met deelnames aan supercoole programma's zoals Expeditie Robinson, Ranking The Stars en Shopping Queens VIPs. We gaan ook zien hoe ze zich staande houdt ondanks alle kritiek en geruchten over haar uiterlijk en mogelijke cosmetische ingrepen. Je krijgt een unieke kans om te zien hoe Sylvia door de jaren heen is veranderd en om meer te weten te komen over haar keuzes op het gebied van plastische chirurgie. En natuurlijk gaan we samen ontdekken of Sylvia altijd al zo knap was of dat ze misschien iets aan zichzelf heeft laten doen.
Dus wil je alles weten over de interessante Sylvia Geersen? Kijk dan snel de video en ontdek alles wat je altijd al wilde weten. Laat ons weten wat je denkt over haar veranderingen en deel je mening in de reacties onder de video op YouTube.
En vergeet niet te abonneren voor meer nieuws op YouTube over Nederlandse influencers.