Don de Jong en Juultje Tieleman zijn gefilmd op date

Gossip
door Verraderlijkzondag, 16 mei 2021 om 21:13
don de jong juultje tieleman 1024x576jpg
Wie de laatste tijd goed het internet in de gaten houdt, heeft al gezien dat er een bijzondere band lijkt op te bloeien tussen twee bekende Nederlandse influencers. Voor wie het wat minder goed in de gaten houdt zijn wij er, die je op de hoogte brengen zonder dat je zelf alles hoeft te checken. Lees mee!
We hebben het hier over YouTuber Don de Jong en influencer en Instagram model Juultje Tieleman. Als je die twee namen niet kent, zegt het je misschien wel wat als je die namen in relatie tot YouTube superster Gio Latooy noemt. Juultje Tieleman is namelijk de ex vriendin van Gio, en Don de Jong is onder andere een goede vriend van Gio.
En dat vinden mensen dus ook zo opvallend. Want wat zou Gio ervan vinden dat deze twee zo met elkaar optrekken, vragen fans zich af. Hoe dan ook, de geruchten gaan dat de twee niet alleen maar vrienden zijn, maar dat hun relatie opbloeit tot een daadwerkelijke liefdesrelatie.
En daar zijn beelden van die volgens fans bewijzen dat er inderdaad meer speelt tussen de twee. In de video, die op dit moment compleet viral gaat, zijn de twee samen erg gezellig te zien.
Bekijk dat filmpje hier.