Ex-vrouw van Rico Verhoeven reageert op alle geruchten

Gossip
woensdag, 03 februari 2021 om 17:46
Alwéér gedoe rondom Rico Verhoeven. Na alle geruchten de afgelopen tijd over hem, Yolanthe, een nieuwe vriendin en zelfs de Ex on the Beach twins, doet de ex vrouw van Rico er nu nog een schepje bovenop.
Als je het even gemist hebt, kort gezegd: Rico Verhoeven werd door EOTB-twin Esmee beschuldigd van het willen regelen van een trio in een hotel met de twee zusjes. De zussen gingen daar volgens hunzelf niet op in, maar Esmee wilde het verhaal wel met iedereen delen.
Rico reageerde al gauw dat hij geen idee had waar Esmee het over had. Sterker nog, hij zei dat hij niet eens wist wie de twee waren. Duidelijk en klaar, zou je zeggen.
Maar nee, niet helemaal klaar. De ex vrouw van Rico, Jacky Duchenne, lijkt nu te reageren en Rico in zekere zin te 'exposen'. Ze laat namelijk niet al te subtiel weten dat Rico liegt dat hij barst.
Ze plaatste deze twee foto's op haar Instagram Stories. Valt je iets op? Jep, Pinokkio met zijn lange neus (oftewel: 'Pinokkio' vertelt een leugen) en de keuze voor het nummer 'Don't Lie'.
Wat denk je van dit bericht van Jacky? Gaat dit over Rico?