Gerucht: Kalvijn is óók vreemdgegaan, met deze bekende YouTuber

Gossip
vrijdag, 23 december 2022 om 18:55
foto 23 12 2022 om 1555
Eerder vandaag brachten we jullie al op de hoogte over het vreemdgaan schandaal in de relatie tussen YouTuber Kalvijn en zijn bekende vriendin Nina Warink. Er was namelijk informatie naar buiten gekomen over Nina's losbandig gedrag tijdens haar stage op Aruba, waarbij ze met verschillende mariniers naar bed zou zijn geweest.
Maar nu blijkt ook dat Kalvijn niet trouw is geweest!

Nina Warink vreemdgegaan?

Er kwam behoorlijk wat heftig nieuws naar buiten over Nina Warink, een bekende influencer en vriendin van de YouTuber Kalvijn. Verschillende mariniers hebben aan Yvonne Coldeweijer verteld dat Nina zich tijdens haar stage op Aruba erg losbandig zou hebben gedragen en met verschillende mariniers naar bed zou zijn geweest. Dit zou hebben plaatsgevonden tijdens haar stage op Aruba.
En dat terwijl de twee onlangs nog aankondigden met elkaar te gaan trouwen.
Tekst gaat door onder de foto.
image 57

Kalvijn ook vreemdgegaan?

Maar er zijn ook geruchten dat Kalvijn niet trouw is geweest en dit vaker zou doen. Volgens de informatie zou hij bijvoorbeeld vreemd zijn gegaan met een bekende YouTuber en recent nog met een oude kennis van Kalvijn en Nina uit Groningen.
Ben je benieuwd met welke bekende YouTuber Kalvijn is vreemdgegaan? Klik hieronder dan snel door naar de volgende pagina om erachter te komen.
Lees snel verder op deze pagina en bekijk hieronder met welke YouTuber Kalvijn is vreemdgegaan.

Nieuwe informatie van bron

Het blijkt dat Kalvijn recent is vreemdgegaan. Dit zou zijn gebeurd met een oude kennis van Kalvijn en Nina uit Groningen. Het zou zijn gebeurd toen Nina nog op Aruba was.
Een 'spion' van Yvonne Coldeweijer heeft nu nieuwe informatie laten weten aan haar over dit hele gedoe. Yvonne: “Afgelopen zomer is Kalvijn vreemdgegaan met een meisje van hun middelbare school. Nina is hierachter gekomen en maakte in die tijd videos over dat ze zich niet lekker voelde” “Ook over Nina hoor ik dat zij nog rondscharrelt in Groningen. Weet niet of een huwelijk wel zo’n goed idee is als je continu elkaars vertrouwen beschaamd. Time will tell.”

Bekende YouTuber

Yvonne weet ook te melden dat Kalvijn vroeger eens is vreemdgegaan met een bekende YouTuber. Zij heet Diana Leeflang, en was (vooral vroeger) behoorlijk bekend onder de naam D is for Dazzle.
Bekijk hieronder hoe ze er uit ziet.
image 58
Wat nu?! We weten niet wat er gaat gebeuren, maar we weten wel dat we je op de hoogte gaan houden van deze tea op onze Instagram en TikTok pagina's @verraderlijk.