Gerucht: Mark Rutte zou wat hebben met deze BN'er

Gossip
vrijdag, 26 maart 2021 om 18:22
Gisterenavond was zanger Tim Akkermans te gast in het televisieprogramma Jinek, gepresenteerd door Eva Jinek. Daar ontstond een opmerkelijk moment rondom Mark Rutte en zijn liefdesleven.
Tim deed aan tafel namelijk een gewaagde uitspraak tijdens programma. Toen Jinek een fragment liet zien van Libelle TV waarin premier Mark Rutte Eva Jinek verkoos boven Beau van Erven Dorens, suggereerde hij namelijk met een knipoog dat er meer was tussen de twee.
Het fragment was van een interview met premier Mark Rutte, waarin hij steeds moest kiezen tussen twee dingen. In het geval van 'Beau of Eva' reageerde hij: "Beau of Eva? Allebei, ze zijn geweldig allebei. Maar als ik dan echt moet kiezen: Eva."
Dit kwam samen met een eerder moment waarop Mark toegaf niet alleen Kerst door te hebben gebracht, maar met een geheimzinnig. Wie dat was? "Dat is het geheim."
Na het getoonde fragment zei vroeg Tim brutaal aan Eva Jinek: "Dus, hoe was het in Putten?" daarmee doelend op dat Eva die geheimzinnige persoon zou zijn die Mark tijdens Kerst vergezeld had. Eva's reactie na even nadenken: "Oooooooohhhh."
Wat zou dat betekenen? ?