'Harrie keert dit seizoen terug in Ex on the Beach'

Gossip
maandag, 05 april 2021 om 10:25
Harrie Snijders, beter bekend als Harrie de Hengst liet tijdens zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch heel wat vrouwenharten op hol slaan. Veel van zijn volgers hopen dan ook dat hij ooit nog terugkeert op tv. Of Harrie dat ook van plan is? Daar geeft de realityster nu eindelijk antwoord op.
“Ik zou zelf nooit ‘strijden’ om een meid, dus als verleider zou ik nooit meedoen", vertelt Harrie over Temptation Island . "En ik denk dat ik, als ik in een relatie zit, die ook niet zo op het spel wil zetten, dus als koppel ook niet", gaat hij verder.
“Ik moet er wel bij zeggen dat ik nog nooit een volle aflevering van Temptation of Love Island heb gezien, maar ik denk het dus niet”, aldus Harrie. Ah, dat is nou jammer!
Tekst gaat verder onder de video.
Maar wat Ex on the Beach betreft zijn er de laatste tijd geruchten dat Harrie wel eens in het nieuwe seizoen zou kunnen verschijnen als ex die uit de zee komt. Fans hadden namelijk ontdekt dat hij en de sommige deelnemers van het nieuwe seizoen elkaar volgen op Instagram.
Over Ex on the Beach heeft Harrie, in tegenstelling tot Temptation Island en Love Island echter niks gezegd, dus wie weet maakt hij daar inderdaad binnenkort zijn rentree.