'Jade ging vreemd met deze Bekende Nederlander'

Gossip
maandag, 12 december 2022 om 13:44
img 9346
Misschien is iedereen wel weer een beetje Gio en Jade-moe, maar het lijkt er op dat het echte nieuws rondom hun nog moet beginnen. Zo zijn er vandaag weer zeer juicy roddels naar buiten gekomen rondom Jade en wat ze allemaal zou hebben uitgespookt.
Ze zou zich namelijk niet altijd even netjes hebben gedragen!

Relatie Gio en Jade voorbij

Aan het eind van vorige week plaatsten Gio en Jade beide een reeks foto's op hun Instagram waar ze lieten weten dat de relatie tussen hun gestrand was. Op datzelfde moment lieten ze in een vlog weten hoe hun beslissing om uit elkaar te gaan tot stand is gekomen.

Bom gedropt

En ook al hebben veel mensen wel weer genoeg van het nieuws rondom de twee, de beerput is echt nog maar nét open getrokken. Zo heeft Yvonne Coldeweijer zojuist een flinke bom gedropt op haar Instagram story over Jade.
Ben je benieuwd naar wat er over Jade is gezegd en wat ze allemaal zou hebben uitgespookt? Klik dan door naar de volgende pagina om verder te lezen.
Lees snel verder op deze pagina om erachter te komen wat Jade allemaal uitgespookt zou hebben.

'Jade is vreemdgegaan'

Jade zou namelijk volgens Yvonne 10 maanden geleden vreemd zijn gegaan op Gio met niemand minder dan... Sem van Dijk. Juist, de zoon van Wendy van Dijk. Volgens haar zou Jade dus niet altijd even trouw zijn geweest aan haar 'o-zo-perfecte' vriendje Gio.
Ook Sem zou niet helemaal open en eerlijk zijn geweest in zijn situatie. Volgens de geruchten zou dit namelijk zijn gebeurd vlak voor het moment dat hij een relatie kreeg met zijn huidige vriendin. Volgens Yvonne loopt die relatie ook niet helemaal soepel, omdat Sem veel zou flirten met andere meiden en zijn vriendin nogal jaloers is.

De beelden

Bekijk hieronder de screenshot van wat Yvonne erover te zeggen had.
db8629ac 1a2f 4327 ae44 a4167f4bd039 600x1024

'Jade heeft met bekende Nederlande TikTokker gezoend'

Maar er is meer! Jade zou namelijk niet al te lang geleden ook met een bekende Nederlandse TikTokker hebben gezoend in de club. En hij zou die avond niet de enige zijn geweest. Jade zou namelijk met nóg meer jongens hebben gezoend die avond.
Ben je benieuwd om welke TikTokker dit gaat en wil je meer van dit verhaal weten? Klik dan even op deze link.
Wat vind jij hiervan? Praat mee op onze Instagram en TikTok @verraderlijk.