Janice reageert op 'relatiebreuk' met Donny Roelvink

Gossip
door Verraderlijkwoensdag, 06 oktober 2021 om 9:51
Als je na de storing van ongeveer heel social media nog online hebt kunnen komen, heb je vast meegekregen dat er behoorlijk wat geruchten de ronde doen over Donny Roelvink en zijn relatiestatus.
Zo zou het volgens geruchten vorige week uit zijn tussen hem en zijn vriendin Janice. En niet veel later doken er beelden op van Donny die het met niemand minder dan Yolanthe Cabau gezellig zou hebben gehad in de club. Ook zou een ooggetuige hebben gezien dat de twee hand in hand liepen en elkaar kusjes gaven.
Nu heeft Janice ook gereageerd op het hele gebeuren. Want de grote vraag luidde meteen: wat is er aan de hand tussen het stel? Volgens showbizzkanaal Juice Channel heeft het te maken met een video die Janice op TikTok plaatste. Maar volgens Janice is dit helemaal niet waar. Aan FawryNotSawry besluit Janice te vertellen hoe het echt zit tussen haar en Donny.
"Ik ben helemaal verbaasd. Het is echt de eerste keer dat er roddels rond gaan over ons", vertelt Janice via een spraakbericht die FawryNotSawry in zijn Instagram Stories plaatst. "Het is echt bizar wat er allemaal gezegd wordt en mensen zijn zo aan het gissen."
Toch zit Janice niet met de geruchten. "Ik kan er wel om lachen. We zijn gewoon samen, we wonen samen, dus er is niks aan de hand." In haar Instagram Stories plaatst ze daarna voor het eerst sinds een lange tijd weer een schattige foto met Donny.
Bron: Dagelijkseverhalen.nl