Khloe Kardashian probeert deze gelekte foto van het internet te verwijderen

Gossip
door Verraderlijkdonderdag, 08 april 2021 om 13:14
Waar de foto ineens vandaan kwam is niet helemaal duidelijk. Sommige bronnen zeggen dat één van de assistenten van de Kardashians een fout heeft gemaakt, anderen zeggen dat het op het privé account van oma MJ is geplaatst. Maar hoe dan ook, ze willen de foto weg hebben. En dat lukt niet helemaal.
Op de foto is Khloe in een niet zo glamoureuze positie te zien. De foto ging snel viral en fans reageerden geshockeerd omdat Khloe er 'zo anders' uit zag dan hoe ze dachten dat ze er normaal uit zag. Het maakte de tongen los op internet over het deze 'onbewerkte' foto en hoe veel andere foto's blijkbaar dus bewerkt worden.
De Kardashians zelf waren niet blij met de foto. Zij zouden alle media die het beeld publiceerden hebben benaderd, en rapporteerden de foto op Twitter. Gebruikers die het beeld hadden gedeeld, kregen daardoor de melding: "Deze foto is verwijderd als reactie op een melding van de eigenaar van de rechten."
Het team van de Kardashians heeft hun werk goed gedaan, want de foto is inmiddels bijna overal verwijderd. Maaaarrrr... wij hebben de foto natuurlijk alsnog voor jullie gevonden.
Je kunt de foto hierrr bekijken.