Kritiek op 'rare opmerking' Tony Junior over zijn ex Maan

Gossip
donderdag, 29 juli 2021 om 18:56
Tony Junior is de laatste tijd weer volop in het nieuws en geruchtencircuit te vinden. Dit komt natuurlijk voornamelijk door zijn deelname aan het programma The Bachelor wat op dit moment te zien is op Videoland.
Over dit programma wordt nu op het internet volop gespeculeerd, maar de vorige keer dat Tony veel in het nieuws was, was dit om een andere reden: zijn relatie met Nederlandse zangeres Maan.
En nou net die relatie lijkt Tony nou niet echt los te kunnen laten. Want, zo lieten ze al eerder weten, Tony en Maan zijn ondanks hun break-up hele goede vrienden gebleven. En waar mensen het eerder schattig vonden dat Tony vaak leuke dingen reageerden op de Instagram van Maan, vinden mensen het nu steeds opmerkelijker worden.
Zo plaatste Maan gisteren een foto op haar Instagram in een sexy jurkje. En wie was daaronder in de comments te vinden? Juist, Tony. Hij schreef onder de foto: "HALLOOO ?" en mensen vonden daar wat van.
Lees hieronder bijvoorbeeld wat roddelkoning Fawrynotsawry erover te zeggen had (inclusief de screenshot van de comment).