Monica Geuze openhartig over tweede kindje

Gossip
woensdag, 24 februari 2021 om 22:11
Monica Geuze is natuurlijk dolgelukkig met haar kleine Zara-Lizzy. De YouTube-ster kreeg haar dochtertje samen met voetballer Lars Veldwijk, met wie ze inmiddels niet meer samen is. Of ze in de toekomst nog een broertje of zusje voor Zara-Lizzy wil? De roddels gaan de laatste week wel. Maar we zochten uit of dat ook écht zo is. Monica legt het uit.
De brunette spreekt in een YouTube-video openhartig over haar toekomstplannen wat betreft een tweede kindje. "Ik zou het niet graag nog een keer doen", aldus Monica over de bevalling van haar eerste kindje. "Ik vond het heel mooi om meegemaakt te hebben. Ik weet dat er heel veel verschillende bevallingen bestaan, maar ik heb die van mij niet per se als positief ervaren."
De realityster heeft op dit moment dus nog geen kinderwens. "Mocht die er over vijf jaar wel zijn, dan heb je dat er drie dubbel dwars voor over." Eventueel is adoptie dan een optie. "Ik heb nu niet die kinderwens, maar mocht 'ie er ooit komen en dat ik dan denk: dat zwanger zijn en bevallen vond ik dan soms wel echt lastig. Ik vind het dan ook heel mooi dat je met adoptie oprecht de wereld een stukje beter en mooier maakt", legt ze uit.
"Het uitgangspunt moet altijd liefde zijn. Zolang je kind mensen om zich heen heeft die onvoorwaardelijke liefde geven, dan is er echt niets aan de hand", aldus Monica, die inmiddels samen is met haar vriend Robbert.
Bron: RTL Nieuws, Beeld: YouTube