Nieuwe bron bevestigt: André en Sarah zijn definitief uit elkaar

Gossip
door Verraderlijkvrijdag, 22 oktober 2021 om 14:46
Er gebeurt veel in het leven van tortelduifjes André en Sarah. Zo waren ze laatst afzonderlijk van elkaar naar een kliniek in het buitenland geweest. De twee zijn inmiddels weer terug in Nederland, maar er lijkt iets aan de hand te zijn. Volgens Yvonne Coldeweijer zou het namelijk uit zijn tussen het spraakmakende koppel.
Deze geruchten gingen al nu al een tijdje rond, maar nu lijken we de dan opnieuw bevestiging te krijgen dat het nieuws écht klopt. Yvonne heeft namelijk opnieuw laten weten dat het écht uit is, en bewijst dat met een nieuwe video op haar YouTube kanaal.
Bekijk op de volgende pagina wat er precies gebeurd is. (Scroll naar beneden om naar de volgende pagina te klikken).
In die video laat Yvonne weten dat André Hazes zijn vriendin Sarah van Soelen gedumpt heeft. Snel nadat André weer in Nederland was zou hij het hebben uitgemaakt met Sarah. "Er gaan al veel vaker geruchten dat het uit zou zijn," maar volgens Yvonne is het deze keer echt waar. Ze zou het van een hele goede bron hebben vernomen.
"Zondagavond is André Hazes geland. Hij is opgehaald door Rachel in Alicante. En die avond heeft André Sarah Soel gebeld op Facetime. Hij heeft haar meegedeeld dat hij niet meer verder kon en ermee gaat stoppen. Dit komt André nu de laatste tijd steeds vaker verhalen heeft gehoord over Sarah." Volgens Yvonne hoort ze 'deze verhalen' al een half jaar. "Ik ben blij [André] dat je erachter bent gekomen. Er zijn een hele hoop aparte verhalen die rondgaan over Sarah Soel."
Het nieuwe appartement van André en Sarah wordt op dit moment verbouwd en dat betekent dat ze tijdelijk ergens anders moeten slapen. Sarah zou momenteel bij een vriendin slapen.